Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η Beyonce πήρε αναρρωτική


Όπως δήλωσε η ντίβα της R&B Beyonce, χρειάστηκε ένα διάλειμμα από τα μουσικά της καθήκοντα «προκειμένου να εξασφαλίσει την ψυχική της υγεία». Μιλώντας στην εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως «τα πράγματα είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν» όταν η μητέρα της τη συμβούλευσε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα καν τι μέρα ήταν ή σε ποια πόλη βρισκόμουν. Πήγαινα σε απονομές και μου έδιναν βραβεία και εγώ σκαφτόμουν το επόμενο σόου. Η μητέρα μου επέμενε ότι έπρεπε να φροντίσω την ψυχική μου υγεία». Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος η Beyonce επισκέφτηκε μουσεία και το Σινικό Τοίχος, παρακολούθησε παραστάσεις μπαλέτου αλλά και συναυλίες του συζύγου της Jay-Z.

Όπως είπε, «είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τον Jay-Z από τις θέσεις του κοινού, πράγμα που την ενέπνευσε πολύ καθώς ήταν πάντοτε groupie του». Η εν λόγω «αναρρωτική» άδεια ήρθε λίγο πριν την κυκλοφορία του album της '4', και αν κρίνουμε από την πολύ επιτυχημένη του πορεία, τότε η μητέρα της είχε δίκιο να επιμένει σε ένα τέτοιο διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.