Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Το “Dirty Dancing” επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη!


I`ve had the time of my life…” Πολλοί από εσάς έχετε κάποια στιγμή σιγοψιθυρίσει αυτούς τους στίχους, από το ομώνυμο hit single της ταινίας “Dirty Dancing”.
Η  ταινία “Dirty Dancing”, που με τα ονειρεμένα χορευτικά νούμερα και τις ερμηνείες των Patrick Swayze και Jennifer Grey ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των μουσικοχορευτικών blockbusters, αναμένεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με την σκηνοθετική καθοδήγηση του χορογράφου Kenny Ortega!
O Ortega που είναι υπεύθυνος για τις χορογραφίες του original “Dirty Dancing” δήλωσε γι` αυτή την απόφαση: «Η ευκαιρία του να σκηνοθετήσω το Dirty Dancing είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Μεγάλωσα στα 60s και αυτό το dance floor με καθόρισε ως άνθρωπο και καλλιτέχνη. Ανυπομονώ να σχηματίσω μια καλή δημιουργική ομάδα και ένα ακόμα καλύτερο cast ηθοποιών για να φέρουμε το Dirty Dancing κοντά στην νέα γενιά
 Ο Kenny Ortega έχει σκηνοθετήσει δυο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Dirty Dancing” καθώς και τα “High School Musical” και “This Is It” (Michael Jackson).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.